4.5/5
Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Blindshipping mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
75031

Nureva HDL200 Wit

Audioconferentiesysteem

1.749,00excl. btw

2.116,29incl. btw

Nureva HDL200 Wit
Audioconferentiesysteem

1.749,00 excl. btw

2.116,29 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.5/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Nureva HDL200 audiobar is het ideale audioconferentiesysteem voor kleinere vergaderruimtes, huddle rooms en flexwerkplekken. Met tien microfoons en twee geoptimaliseerde speakers dekt de audiobar volledige ruimtes tot 5,5 x 5,5 meter. Waar u ook zit of staat; u bent altijd verstaanbaar.

Eigenschappen Nureva HDL200:

Audioconferentiesysteem voor kleine ruimtes (tot 5,5 x 5,5m)
Bevat 10 microfoons en 2x 20 Watt speakers
Full duplex audio, Microphone Mist technologie
Autokalibratie, echo cancellation, beamforming
Te voeden via PoE (ethernetkabel)
Inclusief afstandsbediening en muurbeugel
Gratis cloudbeheer via Nureva Console

Audioconferentiesysteem voor kleine ruimtes

Met de Nureva HDL200 haalt u een professioneel vergadersysteem in huis voor audioconferenties in kleine ruimtes tot 5,5 x 5,5 meter. Gebruik de audiobar standalone, door het systeem op een Windows of Mac computer aan te sluiten of kies voor integratie met andere vergadersystemen. De audiobar is namelijk naadloos te integreren met populaire systemen van onder andere Lenovo, Barco, Poly, Logitech, SMART, Yealink en Lifesize. Ook werkt het geheel uitstekend met vergadersoftware zoals Microsoft Teams, Zoom, Cisco WebEx, GoToMeeting en Intel Unite.

Geavanceerde audio

Samenwerken klonk nog nooit zo goed als met de Nureva HDL200 audiobars. De gepatenteerde Nureva Microphone Mist technologie zorgt voor heldere audio opnames, waar gesprekspartners op afstand van profiteren. Zelfs wanneer sprekers zich verspreid door de vergaderruimte bevinden, wordt het stemgeluid helder en zonder enig kwaliteitsverlies opgenomen. Om te zorgen dat alleen de sprekers te horen zijn, kunt u een pickup zone instellen. De audiobar is altijd geoptimaliseerd dankzij continue autokalibratie. U kunt dus gerust de inrichting of opstelling van de vergaderruimte naar wens veranderen; het systeem past zichzelf aan.


Geïntegreerd kleurendisplay

In het midden van de Nureva HDL200 bevindt zich het geïntegreerde kleurendisplay. Hierop wordt nuttige informatie weergegeven om de vergadering goed te laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan de tijd, de gespreksstatus, het volume en of de microfoondemping aan of uit staat. Dankzij de Nureva audio-API ondersteunt het display toekomstige integraties met andere producten, zoals ruimte reserveringssystemen.

Beheer op afstand

Met Nureva Console houdt u alle touwtjes in handen. U beheert eenvoudig u al uw Nureva audiosystemen binnen één beveiligd dashboard in de cloud, waar u ook bent. Het maakt niet uit of u op kantoor werkt of vanaf thuis alles in de gaten houdt, als u maar een Mac of Windows computer bij de hand heeft.

Eenvoudige installatie

De Nureva HDL200 is eenvoudig te installeren. U sluit de bar aan op stroom en koppelt het systeem via USB met uw computer. Plaats de audiobar met de muurbeugel aan de wand, of bevestig het systeem indien mogelijk aan een displaystandaard. Met een magnetische camerabeugel (los verkrijgbaar) is het mogelijk een camera op de audiobar te plaatsen. Voegt u een camera en display toe, dan creëert u een compleet videoconferentiesysteem.

Inhoud verpakking

  • Nureva HDL200 audiobar (wit)
  • Muurbeugel
  • USB kabel 4,5m
  • Voedingsadapter, 2m kabel
  • Kabelgoot
  • Afstandsbediening
  • 2x AAA batterij
  • Handleiding

Specificaties

Merk Nureva
Artikelnummer HDL200-w

Alternatieven

Nureva HDL200 Zwart

Audioconferentiesysteem

1.749,00excl. btw

2.116,29incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Meer informatie

Reviews

Veelgestelde vragen