4.5/5
Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Blindshipping mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
71751

Polycom Eagle Eye Cube

USB 4K Videoconference Camera

545,00excl. btw

659,45incl. btw

Polycom Eagle Eye Cube
USB 4K Videoconference Camera

545,00 excl. btw

659,45 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.5/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Ook in kleinere vergaderruimtes een videoconferentie houden? De Polycom EagleEye Cube camera is geschikt voor kleine ruimtes en brengt alle deelnemers perfect in beeld in 4K resolutie. Uw gesprekspartners horen u uitstekend, doordat de twee ingebouwde microfoons voor heldere audio-opnames zorgen.

Eigenschappen Polycom EagleEye Cube:

Compact 4K videoconferencesysteem
Kijkhoek vast: 120°
Met 5x digitale zoom
Wordt aan muur of aan bovenkant van display bevestigd
Intelligent Group Framing: iedereen goed in beeld
Twee ingebouwde microfoons
Versie met USB 3.0 aansluiting
Compatibel met diverse conferentiesystemen

Videoconference in kleine ruimtes

In kleine vergaderruimtes is het soms lastig om alle deelnemers van een videovergadering goed in beeld te krijgen. Met de Polycom EagleEye Cube ontstaat dit probleem niet. Deze compacte 4K videoconference camera heeft een brede kijkhoek van 120° en beschikt over Intelligent Group Framing, een slimme feature warmee de camera er automatisch voor zorgt dat iedereen goed in beeld komt. Ook mensen die zich aan de zijkant van de ruimte bevinden, worden niet uit het frame gesneden.

Camera met 4K sensor

De Polycom EagleEye Cube bevat een ingebouwde camera met 4K sensor. U sluit de camera aan via de USB 3.0 aansluiting en bevestigt deze vervolgens aan de bovenzijde van een display of aan de muur. Alle deelnemers komen haarscherp in beeld zodat ook gezichtsuitdrukkingen en andere non-verbale communicatieuitingen goed overkomen. Op deze manier wordt de videovergadering levensecht, net alsof de deelnemers zich in dezelfde ruimte bevinden.

Heldere audio

Alles wat tijdens de vergadering wordt gezegd, wordt door de twee ingebouwde microfoons woord-voor-woord helder opgepikt. Zo bent u zeer goed verstaanbaar voor uw gesprekspartner(s), wat toch wel een voorwaarde is voor een geslaagde videovergadering. Het is ook mogelijk om de Polycom EagleEye Cube in combinatie met diverse conferentiesystemen te gebruiken, zoals de RealPresence Group, Poly G7500, Polycom Trio 8500 en de Polycom Trio 8800.

Inhoud verpakking

  • Polycom EagleEye Cube camera
  • Wandmontagekit
  • Handleiding

Specificaties

Merk Poly
Artikelnummer 7230-63695-001

Reviews

Veelgestelde vragen